Vg karantene test

Corona-test – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Corona-test på VG. … Reuters: Macron nektet å ta russisk coronatest … Få folk ut av karantene.

Les nyheter, artikler og se videoer om Corona-test på VG

Test – VG

Nå kan man hurtigteste seg ut av karantene. Regjeringen åpner for at antigen hurtigtest gjennomført av helsepersonell og selvtest kan benyttes for å .

Les nyheter, artikler og se videoer om Test på VG

Karantene – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Karantene på VG. … Shanghai: Folk tvinges i karantene – selv om de tester negativt. 2. mai 2022 4 min lesetid.

Les nyheter, artikler og se videoer om Karantene på VG

FHI om å avskaffe karantene: – Forhåpentligvis nært forestående

FHI om å avskaffe karantene: – Forhåpentligvis nært forestående – VG Nå: Coronaviruset

Også der planlegges det for å erstatte karantene med testing, og ifølge FHI-direktør Camilla Stoltenberg kan endringene komme snart.

Regjeringen har allerede erstattet karantene for såkalt “øvrige nærkontakter” med en anbefaling om å teste seg. Men fortsatt er det karantene hvis du får smitte hos dine aller nærmeste.

Går bort fra råd om massetesting – VG

28. jan. 2022 — Om et husstandsmedlem eller tilsvarende nære er smittet, kan du ta en test hver dag og slippe karantene. Så lenge den er negativ. Mangel på …

Helse- og omsorgsdepartementet mener det ikke lenger er hensiktsmessig med jevnlig testing. Derfor avvikles rådet umiddelbart.

Dette er de nye karantenereglene – VG

13. jan. 2022 — Nå skal testing erstatte karantene i større grad. … De endringene regjeringen nå gjør i kravene om smittekarantene, vil bidra til at flere …

Fra og med midnatt må færre i smittekarantene. Sjekk hva som gjelder nå.

FHI om å avskaffe karanteneplikten: – Logisk og fornuftig – VG

19. jan. 2022 — Helsemyndighetene anbefaler å erstatte karanteneplikten for husstandsmedlemmer med et strengt testregime, men regjeringen venter til …

Helsemyndighetene anbefaler å erstatte karanteneplikten for husstandsmedlemmer med et strengt testregime, men regjeringen venter til kommunene har nok hurtigtester.

Sørafrikanske eksperter om omikron: Testing og karantene er …

Sørafrikanske eksperter om omikron: Testing og karantene er bortkastet – VG

24. jan. 2022 — JOHANNESBURG/PRETORIA (VG) Mens Norge setter folk i karantene og satser på testing, mener sørafrikanske eksperter at omikron er så smittsomt …

JOHANNESBURG/PRETORIA (VG) Mens Norge setter folk i karantene og satser på testing, mener sørafrikanske eksperter at omikron er så smittsomt at det å teste og isolere folk som ikke er syke har null effekt.

Dette skal du gjøre om det blir smitte i husstanden – VG

16. des. 2021 — 10 døgn karantene: Både barn og voksne har plikt til å gå i karantene i 10 døgn. · Test først: Du skal ta en selvtest, hurtigtest eller PCR-test …

Har barnet ditt blitt smittet på skole eller i barnehagen, eller har partneren din kommet hjem fra jobb med corona? Da kan det bli karantene godt inn i romjulen.

Leder: Kutt ut den meningsløse testingen – VG

25. jan. 2022 — Og innreisekarantene oppheves. Men det de fortsatt velger å beholde, er registrering og testing for alle som skal inn i Norge.

Regjeringen kan avvikle testingen på grensen ved et pennestrøk. Hvorfor gjør de ikke det?

Keywords: vg karantene test, test av hurtigtester vg, vg koronatest