Nrk gullfisk

Denne gullfisken kan kjøre selv – NRK Norge

12. jan. 2022 — Gullfisken er ikke så dum som mange tror. Denne studien legger fordommene mot den populære akvariefisken på hylla.

Fann gullfisk i badevatn – skulle tømmast for gjedde – NRK

18. nov. 2021 — GULLFISK: Denne gullfisken vart funne i Gillsvann. Fisken kom til overflata i det forgifta vatnet. Foto: Privat. Sander Heggheim Journalist.

Redder gullfisk fra trange boller – NRK

21. aug. 2018 — Målet for Akvariet i Paris er at gullfiskene skal få en ny sjanse i livet. Gullfisk, «Carassius auratus», er en karpe som kan leve i opp til …

Kvinne i 50-årene dømt for å ha drept gullfisker med klorin – NRK

22. des. 2022 — Kvinnen fikk i utgangspunktet en bot på 5.000 kroner for å ha drept 40 gullfisker, men nektet å vedta boten. Saken havnet dermed i retten, …

2. Dyrevenn X: Kan man lufte en gullfisk? (Sesong 2) – NRK TV

10. feb. 2018 — Dyrevenn X tester dyrenes superkrefter og det som er rart, spennende og litt farlig med dyr. Sesong 1Sesong 2.

Fisker etter gullfisk – NRK Rogaland

22. jun. 2018 — Stavanger kommune vil fjerne gullfisk fra flere vatn. Karper som folk har i akvarium eller i hagedammer, er nå observert flere steder.

Stompa passer gullfisk – NRK Radio

Stompa passer gullfisk – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Kløfta har fått kusma og ligger på sykestua.

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Kløfta har fått kusma og ligger på sykestua. Stompa får oppdraget med å passe gullfisken hans, Elmer. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Keywords: nrk gullfisk