Ingeborg sofa tv2

Sofa | TV 2 Play

I Sofa får vi være «flue på veggen» hos kjente og kjære personer når de deler sine TV-opplevelser fra sofaen i sine egne stuer.

«Sofa» er tilbake på TV 2 – disse kjendisene skal være med

17. des. 2020 — TV-programmet «Sofa» var en suksess på NRK da det ble sendt fra 2014 til 2017. Programmet har gjennom de fire sesongene blitt nominert til …

Seersuksessen fra NRK fortsetter på TV 2.

I morgen begynner vi innspilling på Sofa TV2. 2023 GØY …

Mari Maurstad on Instagram: “I morgen begynner vi innspilling på Sofa TV2. 2023 GØY! 🥳 Lurer på om vi får se Farmen, der Aslak er med og Scott har fortellerstemme. Men de kan ikke røpe noe!🤣”

vetlamauri I morgen begynner vi innspilling på Sofa TV2. 2023 GØY! Lurer på om vi får se Farmen, der Aslak er med og Scott har.

1,466 Likes, 42 Comments – Mari Maurstad (@vetlamauri) on Instagram: “I morgen begynner vi innspilling på Sofa TV2. 2023 GØY! 🥳 Lurer på om vi får se Farmen, der Aslak er med og Scott har fortellerstemme. Men de kan ikke røpe noe!🤣”

Ny sesong og nye deltakere i SOFA! | TV 2

10. jan. 2023 — Anne B. Ragde, Terje Sporsem, Espen PA Leervaag og Vita og Wanda, er blant de nye deltakere i «Sofa», som har premiere 19. januar på TV 2.

Anne B. Ragde, Terje Sporsem, Espen PA Leervaag og Vita og Wanda, er blant de nye deltakere i «Sofa», som har premiere 19. januar på TV 2.

Her er de nye deltagerne i SOFA! | TV 2 – NTB Kommunikasjon

Her er de nye deltagerne i SOFA! | TV 2

10. jan. 2022 — De er nye deltakere som åpner stuene sine og inviterer oss inn når sesong tre av underholdningsprogrammet «Sofa» er tilbake på TV 2.

«Farmen»-Rob med familie, Hedda Kise med familie, Øyunn og Levi fra «Sommerhytta», venninnene Linni Meister og Mia Gundersen, Olaug Bollestad og ektemannen og Mari Maurstad med sønner. De er nye deltakere som åpner stuene sine og inviterer oss inn når sesong tre av underholdningsprogrammet «Sofa» er tilbake på TV 2.

Eksplosjon av kjendisprogram: – Dei same ansikta som … – NRK

30. mar. 2021 — niklas baarli og benjamin silseth i TV 2 sofa kjendisversjon. SOFA: Niklas Baarli (t.h.) og kjærasten Benjamin Silseth er med i «Sofa» 2020.

Sofa.., ny runde – Side 12 – Reality, dokumentar og true crime

19. mar. 2021 — Sofa.., ny runde … Fikk det bekreftet av Tv2 :). Anonymkode: 4910d…2b4 … Annette Walter og Ingeborg er bare flaue og kjedelige.

Farmen kjendis 2023 deltakere: Fikk en tøff start på oppholdet

6. jan. 2023 — «Farmen kjendis» vises tirsdag, onsdag og søndag på TV 2. … Eli Kari Gjengedal og Ingeborg Myhre samt Erik Anders Sæter – inntatt Damstua.

Keywords: ingeborg sofa tv2